logo
verhuisbedrijf achtergrond

Prijsopgave ontvangen

Inpakken

Het inpakken van uw spullen kan een vervelende taak zijn. Het proces kost een hoop tijd en energie. U moet ervoor zorgen dat alles goed beschermd is en dat uw spullen in de juiste dozen terecht komen. Deze dozen moeten vervolgens worden gelabeld, zodat u zeker weet dat u alles tijdens of na de verhuizing weer snel terug kunt vinden.

Verhuizers zijn getraind om uw spullen zo voorzichtig mogelijk in te pakken. Zij weten precies hoe ze moeten voorkomen dat uw kostbare bezittingen beschadigd raken tijdens het tillen of verhuizen. Zij kunnen u helpen bij het inpakken van de dozen. Of u vraagt ze om slechts bepaalde spullen voor u in te pakken, zodat u de rest zelf kunt doen.

Misschien wilt u wel een aantal spullen naar een opslag laten brengen? Vraag de verhuizers dan om deze spullen apart in te pakken en te labelen, zodat de spullen kunnen worden opgeslagen.

TIPTip: Als u voor een volledige verhuisservice kiest, kunt u het inpakwerk overlaten aan de verhuizers. Ervaren verhuizers zijn snel en weten hoe ze alles goed en efficiënt moeten inpakken. U kunt ontspannen terwijl zij uw spullen verhuizen.