logo
verhuisbedrijf achtergrond

Prijsopgave ontvangen

Home > Werkzaamheden verhuizer > Vastzetten van uw spullen

Vastzetten van uw spullen

Onervaren verhuizers zetten vaak spullen zo dicht mogelijk op elkaar in de vrachtwagen. Hun strategie is om de spullen tegen elkaar aan klem te zetten, om verschuivingen te voorkomen. Het tegenovergestelde is echter waar. Door de spullen dicht op elkaar te zetten, zullen ze nog steeds kunnen bewegen, schuiven en zelfs kapot gaan. Daarom is het belangrijk dat u weet hoe zwaardere objecten worden vastgemaakt tijdens het verhuizen, zodat ze niet gaan verschuiven en geen schade kunnen veroorzaken.

Denk er van tevoren bij na dat u materialen nodig heeft om de spullen goed vast te kunnen maken. Het gaat hierbij om speciale verhuismaterialen, zoals een verhuismat, riemen, klemmen en sloten.

TIPTip: Heeft u deze verhuismaterialen niet in de schuur liggen? Dat is geen probleem, u kunt deze materialen bij een verhuisbedrijf huren.

Zelfs met de juiste materialen kan het lastig zijn om de spullen stevig in de verhuiswagen vast te zetten. Met een volledige verhuisservice weet u zeker dat uw objecten goed vastgemaakt zijn. De verhuizers maken de meubels op de juiste manier vast, zodat er tijdens de reis niets fout kan gaan.